Om Dangent

Dangent by Retailment er et selskab ejet af Retailment i Stenløse. Det blev opkøbt i maj 2018.

Igennem årene har Dangent indrettet mange forskellige butikker. Fra vores lager i Stenløse leverer vi hele indretninger eller supplerende inventar til både tøjbutikker og specialbutikker. Ved store butiksindretninger bliver inventaret pakket pallevis på fabrikslager hos vores udenlandske produktioner. Det optimale er at kunne servicere dig som ny kunde fra vores showroom, hvorfra vi tilbyder besigtigelse og salg af vores mange tilbehørsprodukter samt display af vores inventar serier i forskellige opstillingseksempler - som var det i DIN nye butik.

Vi tilbyder totalindretning og delindretning samt ‘Gør-det-selv’ løsninger uanset hvor i landet din butik ligger. Dine egne ideer / tanker omkring valg af inventarsystem og nogle af elementerne i indretningen er som udgangspunkt vigtige for at nå det bedste resultat både design og oplevelsesmæssigt samt økonomisk for butikken. Vi lægger vægt på den personlige betjening og fælles oplevelse af at butikkens behov dækkes på en optimal måde udfra butikkens idékoncept og kundeunderlag. Rådgivning og optimering af dine salgsmuligheder i butikken er en vigtig proces.

Kom og besøg os med en forudgående uformel aftale, eller forhør om vi har netop de produkter du efterspørger, på display i vores showroom. Det kan også være aktuelt at henvise til een af vores reference butikker. Vi tror på at du lykkes med dit nye projekt, og at du bliver en trofast, mangeårig kunde hos Dangent by Retailment i Stenløse.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, kontakt@Dangent.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Vi ses i din butik.