BUTIKSINVENTAR DER SÆLGER
Dangent Butiksdesign
Knud Bro Allé 10
3660 Stenløse
Tlf: 44995110
 

Om Dangent

Kære kunde,

DANGENT by Retailment er et selskab ejet af Retailment i Stenløse. Det blev opkøbt i maj 2018.

C.V.R. nr: 37282219

DU er velkommen til at besøge os i vore gode showroom faciliteter - RING lige før du er på vej, så det ikke kolliderer med andre møder etc. - Vi er meget fleksible.

Igennem årene har vi indrettet mange forskellige butikstyper, dog fødevaresektoren kun i mindre grad.

Fra vort lager i Stenløse
 leveres supplerende inventar eller hele indretninger til både tøjbutikker og specialbutikker.

Ved store butiksindretninger bliver inventaret ofte pakket pallevis på et fællespakkeri hos vores specialiserede udenlandske produktioner.

Det optimale er, at kunne servicere dig som NY kunde fra vort velindrettede showroom, hvorfra vi tilbyder besigtigelse & salg af både nogle af vore rigtigt mange tilbehørsprodukter & specifikt selve inventar produktdelen i mange forskellige opstillingseksempler - som var det i DIN nye butik.

KOM & SE & BLIV inspireret til både den klassiske indretning & de nye trends.


LEG MED - når vi indretter din butik.


VI TILBYDER  Totalindretning & Delindretning samt ‘Gør-det-selv’ løsninger uanset hvor i landet din butik ligger.

Kundens egne ideer / tanker omkring valg af inventarsystem & nogle af elementerne i indretningen er som udgangspunkt vigtige for at nå det bedste resultat både design & oplevelsesmæssigt samt økonomisk for butikken.

Vi lægger vægt på den personlige betjening & fælles oplevelse af at butikkens behov dækkes på en optimal måde udfra butkkens idékoncept & kundeunderlag.

Rådgivningsdelen  &  optimeringen af dine salgsmuligheder i butikken finder vi spændende.

KOM & BESØG OS
- med en forudgående uformel aftale - og / eller forhør om vi har netop det / de produkter - du efterspørger - på display i vort showroom eller istedet måske henviser til een af vore reference butikker.

Forhåbentligt / forventeligt lykkes dit nye projekt også således, at du kan blive een af vore mangeårige kunder, der dækker hele sit behov hos Dangent by Retailment i Stenløse.

Vi ses.