BUTIKSINVENTAR DER SÆLGER
Dangent Butiksdesign
Knud Bro Allé 10
3660 Stenløse
Tlf: 44995110
 

Indretningen af din butik

LEG MED - når vi indretter din butik.

VI TILBYDER:
Totalindretning & Delindretning samt ‘Gør-det-selv’ løsninger uanset hvor i landet din butik ligger.

Kundens egne ideer / tanker omkring valg af inventarsystem & nogle af elementerne i indretningen er som udgangspunkt vigtige for at nå det bedste resultat både design & oplevelsesmæssigt samt økonomisk for butikken.

Vi lægger vægt på den personlige betjening & fælles oplevelse af at butikkens behov dækkes på en optimal måde udfra butkkens idékoncept & kundeunderlag.

Rådgivningsdelen  &  optimeringen af dine salgsmuligheder i butikken finder vi spændende.

Vi fører produkter i flere prislag ( fra det billigste kvalitativt gode ) og design for at muligtgøre de fleste kunders totalindkøb til butikken kan foretages hos Dangent.

Vi producerer herudover kundetilpassede emner og indretter butikken totalt kunde specialtilpasset.

På vor hjemmeside www.dangent.dk bestræber vi os på at give så mange og korrekte oplysninger som muligt, men det er også naturligt for os at du / I forespørger forud for købsbeslutningen.

KOM & BESØG OS
- med en forudgående uformel aftale - og / eller forhør om vi har netop det / de produkter - du efterspørger - på display i vort showroom eller istedet måske henviser til een af vore reference butikker eller en god snak om emnet udfra fotos i vort brochuremateriale.
Besøget kan ske i dagtimer - aften - lørdag f.eks. også - efter forudgående uformel aftale.
I vort showroom kan du opleve, se og føle på  mange inventar- og tilbehørsprodukter som vil gøre en beslutning nemmere.

Hvordan skal det foregå ?

Udover et kendskab til din butiksplacering, størrelse, form og mål er vort vigtigste udgangspunkt en ‚kundebeslutning‘ om hvilken / hvilke af vore std. inventarserier ( el. specialserier), der skal danne basis for indretningen.
Udfra nogle cirka ( el. nøjagtige ) mål med dit lokale ( nogle har også fotos - evt. sendt pr. mail til os) - kan vi også på stedet drøfte selve indretningen og prislejet.

Forhåbentligt / forventeligt lykkes dit nye projekt også således, at du kan blive een af vore mangeårige kunder, der dækker hele sit behov hos Dangent by Retailment i Stenløse.

Vi ses.

VELKOMMEN SOM NY KUNDE HOS Dangent by Retailment i Stenløse